16.6.10

Näeme 3. juulil!

Head sõbrad, kellega me koos Aconcagual käinud, Cho Oyu all müdistanud ja muid põnevaid asju teinud! Teie ja teie kaaslased olete oodatud minu tagaaeda Pääskülas, et veel kord kõikidest põnevatest seikadest üle käia, uusi hullumeelseid plaane teha, pisut veini limpsida ja midagi põske pista. Samamoodi on siia oodatud ka kõik need, kelle otsese ja kaudse abiga neid ettevõtmised teoks said. Nende hulgas võib vabalt olla selliseid inimesi, kelle olemasolust ma ei tea, see ei saa mitte olla takistuseks, et kohale tulla. Aed on mul suur, rahvast mahub palju, ilm on ilmselt hea ja veini või muu meelepärase joogi võtab igaüks niikuinii näpu otsa või oma seljakotti. Pajatäie paksu ungaripärast karjusesööki plaanin teha ka, võib-olla pistan mõne kala ka suitsuahju - seega peaks kõik, kes kohale tulevad, midagi ka kõhtu saama.

Kaugematest tulijatest on oma osalemist kinnitanud Saulius ja Ruta Leedust, Alar Võrust ja Meelis Raplast. Kui keegi on veel kaugemalt ja sellega seoses öömaja (telgipaika, magamismatti vms) vajab, siis andke palun juba enne teada. Siis oskan teid ära paigutada.

Et siis pikk jutt kokkuvõetult: mägironijate, matkajate ja muidu segaste inimeste kokkusaamine aadressil Toome pst. 55, Pääskülas, Tallinnas, laupäeval, 3. juulil varajasest pärastlõunast alates kuni pühapäevani. Küsimustele annan vastuseid kas meili teel peepkala@gmail.com või telefonitsi numbril 5044819.

Peep

PS! Vuti MM veerandfinaalide pärast ei ole vaja tulemata jääda, huvilised saavad neid ka siin näha...

No comments: