2.8.11

5500m

Jõudsime 5500 meetri kõrgusele esimesse laagrisse. Oleme siin viiekesi. Lisaks meile kolmele on meiega ka Arvi ja üks sherpa, kes meiega ühtäkki Tangolist liitus. Täna oli pikk ja raske päev, toss on üsna väljas. Õnneks on meil siin homme puhkuse päev, see kulub mulle väga ära. Tervis tundub nüüdseks ka korda saanud.

Peep

3 comments:

running.expert@gmail.com said...

Mul selline tunne, et pean ikka vist uuesti jooksma hakkama, sest ei saa ju sitem mees olla sinust, mägedes ma nagunii ju löögile ei pääseks ;) Igatahes tore kuulda, et tervis ok ja hääd jaksamist sulle nii kõrgele ja kaugele kui vaid vajad.

Anonymous said...

Rohkem häid uudiseid, paluks! Täna on juba 3.august ning me tunneme juba puudust! R&M.

Peep Kala said...

Vaata, Meelis, magedes ei saa kuidagi m66ta seda, kas keegi on sinust sitem v6i mitte. Seal ei ole v6istlust. Kui keegi hakkab teisele ara tegema, v6ib asi suht kehvasti l6ppeda. Ja nae - sa v6id olla yksk6ik kui k6va (ja ma olin enne siitulekut ju kindlasti ka tanu sulle paris heas vormis, eksole?!), aga siis tuleb kuskilt saastasest linna6hust ehk maailma perseaugust, nagu Tarmo Delhit nimetab, mingi viirus, ja su kolmveerandaastane ettevalmistus, treening ja muidugi ka hunnik raha, on lihtsalt kloaagist alla lastud. Selline on paraku elu ja ega siin nutta midagi ei ole. Seda tulebki v6tta kui paratamatust ja nii ma seda v6tangi. Aga jookseme me sinuga, hea Meelis, veel kyll ja kyll. V6ibolla enam mitte nii kiiresti, nagu kunagi varem, aga piisavalt, selleks et end elusalt tunda...