11.4.10

5416

Täna kell 14 kohaliku aja järgi jöudsime Oskariga koos Thorung La kurule. 6,5 tundi v6ttis meil see tulek aega. 4200 pealt 5416 m peale. Oskar läheb nüüd alla tagasi, mina aga teisele poole kuru, kus mind ootavad minu ekspdtsionikaaslased. Oskariga kohtume ülehomme juba Muktinathis Bob Marley hotellis. Ja siis kohe sealt dziipidega alla Pokharasse.

Peep

5 comments:

carpediem said...

Kõigile tervisi, sitkust ja jõudu. Pööraselt hea meel on, et Oskar sul nii vahva matkasell on. Teagi mida kõike teile veel soovida... eneseleidmist ehk muu hulgas ;) Olge tublid ja anna ikka tegemisist teada, kui levi, jõudu ja aega on :) Kallid! E4

Anonymous said...

Loodan, et kõik on kontrolli all ja jätkate plaanipäraselt. Meri küsib, et kuidas ilm on... ja tõepoolest, blogi on mõnus lugeda, kui "häält" pole. Aga kui ikka vihiseb ja undab, siis on see ikka teine tera. Igatahes on iga inf teretulnud ja sa tead, et seda infokildu oodatakse! R.

Aira said...

ma olen küll Oskarit ainult korra elus näinud aga jättis küll sellise mitteviriseja mulje. Seega, kulla isa, lapsed ületavad varem või hiljem vanemate saavutused:)
Tervita Sikku ja ütle talle, et meie ühised sõbrad on täna tema jõge proovimas:)

Anonymous said...

Jõudu ja edu! Annapurna ringi esimeses otsas käisime, aga mitte eriti kõrgel. Nii loodus kui inimesed jätsid kustumatud muljed.

Soovib edu

ajakirjanduse vahendusel teie suurettevõtmisest teada saanud Mustamäe tüdruk Bhutani sillalt.

Anonymous said...

Kas tänane maavärin Tiibetis oli ka teil tunda? Oli see ka kogemus, mida tasuks järeleproovida? Kas see vahejuhtum võib ka teie edasisi plaane segada? Ootame infot, juba kolm päeva on vaikus...

R.