3.4.10

Kohe on minek

Hetkel pakin veel paaniliselt oma varustust kokku. Õigemini - minu staff on koos, Oskari kott saab ka kohe. Paistab, et kõik asjad on kaasas, ehkki kindel selles olla ei saa. Õnneks on Kathmandus pisut aega, jõuab veel peale trekkingut ka vajaminevaid pisiasju otsida-osta. Tunni pärast koguneme Seiklusjuttudes ja siis õhtul hakkame lendama. Panen siia oma jutte Kaarli abiga ka edaspidi üles, millise intervalliga ja kunas, seda näitab aeg. Postimehega on ka kokku lepitud, et operatiivset infi hakkavad ka nemad postimees.ee-s avaldama, Taneli peal on ekspeditsiooni peasponsori Tele2 abiga Facebooki konto. Seega kohti, kuhu meie ekspeditsioonist infot hakkab ilmuma, on piisavalt, loodetavasti tütavad meie sidevahendid.

Hea uudis on see, et just tuli meil Sauliuselt, kes kinnitas, et hiinlased on hakanud lõpuks Tiibetisse mäelubasid väljastama. Seega peaksime ka meie ikka oma tipuload saama, ta arvas, et takistusi selleks pole. Pikalt venitasid hiinlased küll, Kathmandus olevat juba palju rahvast ootamas, et millal üles aklimatiseeruma saab minna. Ilma lubadeta pole see ju võimalik.

Panen siia oma SAT-telefoni numbri ka. See on +881651466414. Helistada pole mulle mõtet, telefon ju pidevalt sees pole. Aga sõnumeid saab saata, selleks tuleb minna internetis leheküljele http://messaging.iridium.com/ ja sinna see number sisestada (8816 on juba ees vaikimisi antud). Sõnumi saatmine internetist on tasuta ja ma aeg-ajalt ikka vaatan telefoni, et kes ja mis on kirjutanud...

Praegu kõik, järgmine postitus juba ilmselt Kathmandust. Olge tublid...

Peep

1 comment:

Anonymous said...

Ootame konfirmatsiooni Kathmandusse jõudmise osas.

R+