10.5.10

Tuulevangis

Istume tuulevangis I laagris. Raamatud all, mängime inimeste äraarvamise mängu ja räägime heast kodusöögist. Saulius läks II laagrisse telke üle vaatama. Meil molutamine kuubis. Ootame häid nõuandeid aja tapmiseks. Nõiduge head ilma, palun!

Peep

2 comments:

Anonymous said...

Käisin siis laupäeval Munamäe jalamil nõidumas... Täna blogi lugedes kangastub millegipärast Siber ja koonduslaager. Ju need vahepealsed fataalsed juhtumised, külm ja lumi teil ümberringi ja need teie jutud heast söögist seavad meeled sinna aega kui vanavanemad lastele Siberielust rääkisid. Seal ka olid tingimused samad, vist? Aga meil Munamäejalamil oli +26 kraadi (see on nüüd küll puht õelusest info) Kui sa varem olid 7100 tegija, siis nüüd tundub, et oled juba 7100 elanik...
Jõudu uuma vee keetmisel ega muu vist ei ole enam teie teha...Terv, merikesy

Anu said...

Hei!

Lehvitasin 3. mail teie suunas Annapurna BC-st. No natuke ligem ikka kui Eestist lehvitada. Ehk jõudis midagi läbi hõreda õhu teieni :) Hea siit kodust targutada aga no kui ilm on tuuline siis on lootust, et tuul lõpuks ära väsib, eks. Aconcagual ka ju lõppes torm millalgi (pärast)ära. Ja tipp ei ole enam kaugel..

Minu kodutee Eestisse ühtis Andrase omaga ning tema jutust järeldasin, et saate omavahel (ikka veel) hästi läbi. Nii palju erinevaid saavutusi/tippe ühe reisi jooksul!

Olge tublid, jaksu!
Anu